Jak zamknout stránku v Odnoklassniki? Co tato příležitost znamená? Podívejme se na tuto problematiku podrobněji, probereme způsoby aktivace a deaktivace, povíme si o funkcích – dozvíte se všechny potřebné informace.
Obsah
- Co je funkce
- Aktivace možnosti
- Volná varianta
- Odstranění
Co je funkce
Pojďme nejprve zjistit, co znamená zámek v Odnoklassniki pro přítele, pro vás osobně, pro jakéhokoli uživatele? Tato možnost se nazývá „Uzavřený profil“ a má následující funkce:
- Informace o osobním profilu jsou viditelné pouze pro uživatele uvedené v seznamu přátel;
- Ostatní uživatelé nemohou psát zprávy, hodnotit příspěvky nebo komentovat fotografie, dokud nejsou přidáni do seznamu přátel;
- Poskytuje rozšířenou možnost nastavení přístupových práv k publikacím.
Vezměte prosím na vědomí – tato možnost trvá navždy! Je čas mluvit o tom, jak uzamknout svůj profil Odnoklassniki.
Aktivace možnosti
Každý může zamknout Odnoklassniki – není nic složitého, stačí provést několik jednoduchých kroků:
- Přihlaste se do svého profilu;
- Klikněte na ikonu se třemi pruhy (Menu) na horním panelu;
- Vyberte tlačítko se zámkem „Uzavřený profil“;
- Klikněte na ikonu „Zavřít“;
- Klikněte na tlačítko „Koupit“ a užívejte si nové funkce.


Je důležité si uvědomit, že tato možnost je dostupná pouze za poplatek – k uzavření účtu budete muset převést 30 hlasů (VOC) ze svého osobního účtu. Existuje však malý trik, o kterém budeme diskutovat níže – přečtěte si, jak zdarma zamknout svou stránku Odnoklassniki.
Volná varianta
Pokud jste si nechtěli/nemohli udělat zámek na Odnoklassniki za peníze, můžete použít bezplatnou alternativu a pohrát si s nastavením soukromí. Zde je to, co musíte udělat:
- Přihlaste se do sociální sítě;
- Klikněte na tlačítko „Menu“ na horním panelu – poté na „Nastavení“;


- Přejděte na řádek „Nastavení profilu“;
- V nabídce na levé straně najděte ikonu „Publicita“;


- Nastavte hodnotu na „Pouze já“ v bloku „Zobrazit“;
- Nastavte hodnotu na „Noone“ v bloku „Allow“;


- Po provedení potřebných změn klikněte na tlačítko „Uložit“.
Mimochodem, v bloku „Publicita“ můžete také nainstalovat zámek na stránku kliknutím na tlačítko „Připojit“.
Nakonec si proberme, jak odstranit visací zámek ze stránky, pokud jej již nepotřebujete používat.
Odstranění
Okamžitě poznamenejme, že pokud se rozhodnete odstranit trvalé blokování, můžete jej kdykoli obnovit výše popsaným způsobem.
Chcete-li odstranit nastavení ochrany osobních údajů, musíte:
- Přihlaste se ke svému účtu;
- Klikněte na tlačítko „Menu“ na horním panelu;
- Přejděte do bloku „Změnit nastavení“;
- V nabídce vlevo najděte řádek „Publicita“;
- Zaškrtnutím příslušných políček umožníte zobrazení stránky komukoli;
- Klikněte na ikonu uložit ve spodní části stránky.
Zbývají ještě nějaké otázky? Řekli jsme vám vše o blokování osobních údajů – nyní se můžete skrýt před zvědavýma očima a skrýt důležitá data.